Yleisurheilulisenssi

Lisenssi kaudelle 2016

Lisenssin hinnat ovat seuraavat 1.10.2015 alkaen:

* 2001 tai aiemmin syntyneet 27 € (14-vuotiaat ja yli)
* 2002 - 2007 välisenä aikana syntyneet 17 € (8-13-vuotiaat)
* 2008 ja myöhemmin syntyneet 10 € (7-vuotiaat ja alle)

Lisenssi sisältää:

* Ifin tapaturmavakuutus ja kilpailukalenteri-ilmoittautuminen (v.1996 ja myöhemmin syntyneet)  (vakuutusehdot).
Lisätietoja korvauksen hakemisesta saat täältä.
HUOM! Mikäli olet 20 v. tai vanhempi, niin varmista, että sinulla on kattava vakuutus.
* Spurtti News -lehti 8 - 13 vuotiaille (1 kpl/perhe, 2003 - 2008 välisenä aikana syntyneet).
* Kilpailupa SUL:n alaisissa kilpailuissa.

Voimassaoloaika:

Lisenssi, joka on ostettu 1.10.2015 jälkeen ja vakuutus ovat voimassa maksupäivästä vuoden 2016 loppuun saakka (31.12.2016)

Tilaus:
Seuraa hoitaa lisenssien tilauksen.

Lisenssi astuu voimaan, kun seura on maksanut lisenssin SUL:iin. Jos tarvitset lisenssiä kiirrellisesti niin ota yhteyttä kari.uolamo(at)tieto.com

Lisenssin tilaus:

Lisenssinhankintaan ratkaiseva tekijä on se, että on maksanut toimintamaksun / lisenssimaksun yleisurheilujaoston tilille.  Maksuja seurataan tilitapahtumista ja niiden mukaan tilataan lisenssit.

Vauhdin kotisivuilla annettava lisenssin tilausruksi ei vielä pelkästään käynnistä lisenssin tilausprosessia.

Lisenssin pitäisi olla kunnossa parin viikon sisällä, kun lisenssi on maksettu seuran tilille.

Kahden viikon viive johtuu seuraavista asioista:
    1)      Maksupäivästä kuluu päivä tai pari, kun maksu ilmestyy seuran tilille (päivien lukumäärä riippuu mistä pankista maksu on suoritettu)

2)      Tilille panoja tarkistetaan kerran viikossa

3)      Seuran maksama lisenssi näkyy Suomen Urheiluliiton tilillä muutaman päivän päästä.

4)      SUL:n rekisteripäivitykset saattavat kestää muutamia päiviä.

5)      Kun SUL:n lisenssirekisterit ovat päivittyneet, näkyy urheilijan nimi seuran lisenssitiedoissa.

Seuran lisenssitiedot voi tarkistaa netissä osoitteessa: http://www.kilpailukalenteri.fi/

·         Valitse jokin kilpailun, johon ilmoittautumisaika on vielä avoinna

·         Paina painiketta ”Ilmoittaudu kilpailuun”

·         Valitse seuraksi ”Toijalan Vauhti” ja paina ”Hae”-painiketta