Hämsy

HämSY:n seuraliiga-, nuoritoiminta- ja sisulisäpistekilpailujen tilanne 8.8.2019(8.8.2019)
HämSYn seuraliiga2019.pdf Nuorisotoimintapisteet 2019.pdf Sisulisäpisteet 2019.pdf
Piiriottelu 30.7. Hämeenlinna(24.7.2019)
Alustava joukkue ja aikataulu löytyvät nyt sivuilta.
HämSY:n sisulisähuipentuma 27.-28.7.2019(23.7.2019)
Alustava aikataulu toimitsija vastuineen.
I-tason, Nuorten Yleisurheiluohjaajatutkinto, Tampere/Eerikkilä syksy 2019(6.6.2019)
Tutkinnon osaamistavoite Tutkinnon jälkeen valmentaja osaa ohjata ja valmentaa lasten ja nuorten harjoitusryhmää huomioiden lasten ja nuorten fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen kasvun sekä kehityksen. Tutkinnon oppisisältö ja kesto Valmentaminen ja harjoituksen johtaminen, nuorten…
Tuomarikoulutuksia(7.5.2019)
Tuomari (2-taso) 15.5. ja Lajinjohtaja (3-taso) 11.6.

YLE

Espoon keihäskisa jäi vaisuksi – kisatauolta palannut Helander heitti ensimmäisellään lähes 85-metrisen, mutta astui heiton yli: "Tärkein asia oli, että heittäminen oli kivutonta"(eilen)
Suomalaisista parhaiten Espoon keihäskilpailussa sijoittui Suomen mestari Lassi Etelätalo.
Vaikeudet ovat takana! Oskari Mörö huipensi Espoon GP-kisaillan kotimaiseen kärkitulokseen – "Ei voi muuta sanoa, kun että tosi hienoa olla takaisin"(eilen)
Sara Kuivisto ei pystynyt ennätysvauhtiinsa 800 metrillä Espoossa yleisurheilun GP-kilpailussa.
Nooralotta Neziri Espoon pika-aitakisassa Reetta Hursketta vahvempi – joutui kilpailemaan pohje vahvasti teipattuna: "En tiedä, mikä siinä on"(eilen)
Naisten 100 metrin aitajuoksun voittoon Espoon GP-illassa juoksi Nooralotta Neziri ajalla 13,01.
Marjaana Heikkinen tuolikeihään maailmantilaston kärkinoteeraukseen Espoon GP:ssä(eilen)
Marjaana Heikkinen ylitti aiemman maailman kärkituloksen viidellä sentillä.
Pituushyppääjät jatkavat ilahduttavaa menoa – Roni Ollikainenkin ilmoittautui kahdeksan metrin kerhoon: "Ensi viikolla hyppään vähän vielä pidemmälle"(eilen)
Roni Ollikainen hyppäsi kahdesti yli kahdeksan metriä yleisurheilun GP-kilpailussa Espoossa.