Hämsy

Kilpailuita siirretään tai perutaan vallitsevan tilanteen vuoksi(2.4.2020)
Korona epidemian vuoksi niin HämSY:n piirin myöntämät kuin kaikki lounaisen alueen kilpailutapahtumat siirretään tai perutaan toukokuun loppuun asti.
HämSY:n pm-maastot ja pm-sisulisämaastot on siirretty(20.3.2020)
HämSY:n pm-maastot 22.4 ja pm-sisulisämaastot 9.5 on siirretty myöhempään ajankohtaan. Pyritään pitämään viimeistään kaksi viikkoa ennen SM-maastoja tilanteen niin salliessa.
HämSY:n pm-/aluemestaruuskilpailuiden järjestäjät valittu(14.3.2020)
HämSY:n kilpailutoimikunta on valinnut järjestäjät kauden 2020 pm- ja aluemestaruuskilpailuille. Kilpailupäivät säilyivät normaaleina, vaikka oli jo tiedossa, että SUL siirtää mm. SM-maastoja syksyyn. Juuri syksyyn muutenkin painottuvan kalenterin takia, ei haluttu lisätä lisää ruuhkaa syksyyn.
HämSY:n pm-hallihuipentuma peruttu(12.3.2020)
HämSY:n pm-hallihuipentuma on peruttu. Syyt peruuttamiseen on koronavirus epidemia ja toisaalta yleisurheilukausi Pirkkahallissa päättyisi muutenkin kaksi päivää ennen kilpailua. Joten siirto ei mahdollinen.
Lohkotapaamiset 2020 Siirretään myöhempään ajankohtaan(2.3.2020)
HämSY:n tämän kevään lohkotapaamiset ovat seuraaavasti: - ma 16.3. klo 18.00 Nokialla (Nokian Urheilijoiden maja, Porin yhdystie 229, 37130 Nokia) - ti 17.3. klo 18.00 Toijalassa (Toijalan Monitoimihalli, Köyvärintie 3) Ajo-ohjeet NoU:n majalle:…

YLE

Suomalaisurheilijoiden olympianäyttöjä ei luvassa ensi kesänä – Maria Huntingtonille päätös oli shokki: "Kyllä tämä vähän sisua vaatii"(tänään)
Maria Huntingtonilla on paljon pohdittavaa ensi kesän suhteen. Toni Kuusela aikoo olla vuonna 2021 entistä parempi.
Urheilijat halusivat keskeyttää olympiakarsinnat, suomalainen yleisurheilupomo olisi venyttänyt päätöstä – "Emme halua patistaa urheilijoita kilpailemaan"(eilen)
Antti Pihlakosken mukaan Tokion olympiakarsintojen keskeyttämisellä halutaan turvata urheilijoiden terveys.
Tokion olympiarajoja ei voi rikkoa yleisurheilussa ensi kaudella(eilen)
Kansainvälinen yleisurheiluliiton mukaan urheilijat voivat seuraavan kerran rikkoa olympiarajoja joulukuussa 2020.
Yleisurheilun kotimaisen GP-sarjan avaus siirtyy heinäkuulle(eilen)
Joensuun GP-kisa on peruttu ja Espoon kilpailu siirretty.
Pääseekö yleisurheilukesä alkamaan heinä-elokuun vaihteessa? – "Maailmankirjat ovat sekaisin" (5.4.2020)
Yleisurheilukauden olisi tarkoitus huipentua elokuun EM-kisoihin Pariisissa.