Hämsy

HämSY:n pistekilpailut(25.6.2020)
Seuraliiga 2020 Sisulisäpisteet 2020 Nuorisotoimintapisteet 2020
I-TASO, YLEISURHEILUOHJAAJATUTKINTO TAMPERE / VEHMAINEN toteutetaan monimuotokoulutuksena(6.5.2020)
Tutkinnon osaamistavoite Tutkinnon jälkeen osallistuja osaa suunnitella ja ohjata seuran 7 - 11-vuotiaiden urheilukoulua huomioiden lasten fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen kasvun sekä kehityksen. Tutkinnon oppisisältö ja kesto Tutkinnon aiheina ovat mm. vuorovaikutustaidot, lasten…
Kilpailuita siirretään tai perutaan vallitsevan tilanteen vuoksi(2.4.2020)
Korona epidemian vuoksi niin HämSY:n piirin myöntämät kuin kaikki lounaisen alueen kilpailutapahtumat siirretään tai perutaan toukokuun loppuun asti.
HämSY:n pm-maastot ja pm-sisulisämaastot on siirretty(20.3.2020)
HämSY:n pm-maastot 22.4 ja pm-sisulisämaastot 9.5 on siirretty myöhempään ajankohtaan. Pyritään pitämään viimeistään kaksi viikkoa ennen SM-maastoja tilanteen niin salliessa.
HämSY:n pm-/aluemestaruuskilpailuiden järjestäjät valittu(14.3.2020)
HämSY:n kilpailutoimikunta on valinnut järjestäjät kauden 2020 pm- ja aluemestaruuskilpailuille. Kilpailupäivät säilyivät normaaleina, vaikka oli jo tiedossa, että SUL siirtää mm. SM-maastoja syksyyn. Juuri syksyyn muutenkin painottuvan kalenterin takia, ei haluttu lisätä lisää ruuhkaa syksyyn.

YLE

Senni Salminen sai potkua hyppyihinsä Kristiina Mäkelästä – Suomen ykköshyppääjä tähyilee jo SE-lukemia: "14 ja puoli metriä on ihan mahdollinen"(tänään)
Kolea sää ei hidastanut Kristiina Mäkelää tai Senni Salmista. Kolmiloikkakaksikko oli loistovedossa Koskella.
Seivästähti Duplantis Ullevin stadionin ennätykseen ja maailman kärkitulokseen – "En ole vielä huippukunnossa"(tänään)
Armand Duplantis, 20, häikäisi tuttuun tapaansa seiväspaikalla, tällä kertaa lauantaina Göteborgin legendaarisella Ullevilla.
Viime kesän pituushyppysensaatio aikoo avata kautensa ennen Kalevan kisoja: "Isommassa kuvassa katse siirretty ensi kauteen"(tänään)
Pituushyppääjä Taika Koilahti kertoo reisivammasta toipumisen sujuneen odotetusti.
Venäjä ei maksanut sakkojaan, kertoo Kansainvälinen yleisurheiluliitto – "Venäjän työryhmämme on jäänyt pahasti tavoitteistaan"(tänään)
WA päättää jatkotoimista kokouksessaan heinäkuun lopulla.
Samuel Purolan kortit jäivät piiloon kauden avauksessa: "Odottelimme kylmässä viimassa ilman vaatteita"(eilen)
Maria Huntington aloitti kautensa Oulussa 100 metrin aitajuoksulla ja pituushypyllä. Elina Lampela jatkoi varmoja otteitaan seiväspaikalla.