Eeles Landström Games 14.6.2020

88-vuotias seiväshyppääjälegenda Eeles Landström ilahdutti kisajärjestäjiä saapumalla henkilökohtaisesti seuraamaan nimikkokisojaan.
Kuvat 1-7: Ari Viljanen.
Toijalan Vauhdin Lauri Laasala voitti miesten kuulakisan tuloksella 12,95.
Helmi Haavisto Nokian Urheilijoista voitti oman eränsä naisten 800 metrillä ja oli kokonaiskilpailun 11:s ajalla 2.29,82.
Toijalan Vauhdin Teemu Salminen pukkasi miesten kuulakisassa tuloksen 9,61, jolla irtosi kolmas sija.
Janakkalan Janan Petra Kallionpää ponkaisi naisten pituushyppykilpailussa kolmannelle tilalle tuloksella 5,14.
Eeles Landström ja Toijalan Vauhdin yleisurheilujaoston puheenjohtaja Kari Uolamo vaihtoivat kuulumisia kisojen alussa.
Kuvat tästä eteenpäin: Tuulikki Moisio
Koronaohjeiden mukaisesti kuulat desinfioitiin ennen jokaista työntöä. Toijalan Vauhdin Teemu Salminen valmistautuu kilpailusuoritukseensa puhdistamalla kuulan.
Naisten 800 metrin voittajat palkintopallilla, vasemmalla Ella Koskiniemi Espoon Tapiot, keskellä voittaja Siiri Rainio Jyväskylän Kenttäurheilijat ja oikealla Nora Kytäjä Lempäälän Kisa Yleisurheilu.
Naisten keihäänheiton voitti Viialan Valtin Neea Suhonen tuloksella 30,76. Kisan kakkonen oli Johanna Hakalahti Tampereen Pyrinnöstä tuloksella 26,74. Palkinnot jatkoi Vauhdin puheenjohtaja Heidi Hiden-Knuutila.