Toijala Junior Games 6.8.2017 kuvat

Viialan Valtin Elice Helenius (vas.) ja Helmi Hujanen (oik.) sekä Toijalan Vauhdin Tyyne Sihvonen vetävät henkeä 13-vuotiaiden tyttöjen 1000 metrin kilpailun jälkeen. Ravakassa vesisateessa juostu kisa ei saanut tyttöjen hymyä hyytymään.
Toijalan Vauhdin Eevi Vatka pukkasi kuulaa 11-vuotiaiden tyttöjen sarjassa ja sijoittui hienosti kuudenneksi yhdentoista tytön joukossa tuloksella 6,07.
11-vuotiaiden poikien sarjassa kilpaileva 10-vuotias Manu Kankaanniemi on monipuolinen urheilijalahjakkuus, jonka tulokset ovat Suomen ja jopa maailmanluokan kärkitasoa. Manu voitti kaikki lajinsa Toijala Junior Gameseissa.
Kilpailijoille tehtiin kentälle sadesuojaa jalkapallomaaleista ja pressuista. Vastaavaa veden tuloa ei ollut ennen koettu.
Ennätysmäisen kova ja pitkään kestänyt rankkasade laittoi kisajärjestäjät koetukselle, mutta lajipaikat saatiin kisakuntoon.
Toimitsijat kaivoivat veden vallassa oleviin pituushyppykasoihin ojia ja kauhoivat vettä pois ämpäritolkulla, ja näin vesi saatiin lopulta pois pituuspaikoilta.