Kesäkausi 2022

Tiedoksi!

Toijalan Vauhti on aikaisemmin tilannut kaikkien urheilijoiden lisenssit eli kilpailululuvat ja vakuutuukset SUL:n palvelun kautta.

1.10.2021 alkaen lisenssit tilataan Suomisportin järjestelmän kautta.  Lisenssitilauksen tekee alaikäisen urheilijan huoltaja.

Lisenssin hakijan tulee perustaa tili Suomisportiin eli antaa tarvittavat omat tiedot henkilötunnus mukaan lukien. Omien tietojen lisäksi luonnollisesti annetaan vastaavat tiedot myös urheilijasta sekä maksetaan urheilijan lisenssimaksu.

Suomen Urheiluliiton lisenssi-info

Ohje Lisenssin hankintaan

Alla olevan lomakkeen tiedot täyttämällä ilmoittaudut Toijalan Vauhdin yleisurheilukesän toimintaan.  Muista maksaa toimintamaksu 31.5.2022 mennessä Vauhdin tilille FI15 5472 0450 0959 20.

Valitse kesäkauden harrasteryhmä:

Toijalan Vauhdin kesäkauden 2022 toimintamaksut:

Harrasteryhmä-tossut 4-6v

• 70 euroa, mutta jos auttaa kahden kilpailun järjestelyissä, maksu on 40 euroa.

Harrasteryhmä-lenkkarit 7-12v

• 120 euroa, mutta jos auttaa kahden kilpailun järjestelyissä, maksu on 60 euroa.

Kilparyhmä 2011-2012 syntyneet

Kilparyhmä 2010 ja aiemmin syntyneet

Kesäkauden 2022 maksut maksetaan Toijalan Vauhdin tilille FI15 5472 0450 0959 20.

Haluatko Vauhdin tiedotteita, esim. viikkotiedotteen lähiajan toiminnasta ja muuta infoa sähköpostiisi?

(tiedotteet lähetetään alla olevaan osoitteeseen)

Kuvauslupa

Seuralla (Toijalan Vauhti) on oikeus ottaa valokuvia harjoituksissa, kilpailuissa ja muissa tapahtumissa. Valokuvauslupa oikeuttaa seuran julkaisemaan kuvia seuran verkkosivustoilla, somessa ja erilaisissa julkaisuissa, kuten toiminnasta kertovissa esitteissä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.