Julialle kultaa ja T14-sarjan joukkueelle hopeamitalit Lempäälän pm-maastoista

12.5.2019

Lempäälän Kisa Yleisurheilu järjesti viikonloppuna 9-15-vuotiaiden pm-maastot Lempäälän Hakkarissa.  Kilpailuihin osallistui vajaat 300 juoksijaa.  Tampereen Pyrintö ja Lempäälän Kisa Yleisurheilu menestyivät jälleen kerran parhaiten.  Pyrintö keräsi kaikkiaan 421 sisulisäpistettä ja Kisa oli hyvä kakkonen 264 pisteellä. Toijalan Vauhdin saalis oli 25 pistettä ja kaksi mitalia.

Julia Suolaniemelle kultaa T09 sarjan 1 km juoksussa

Vauhdin mitalit toivat T09 sarjan ylivoimaisesti voittanut Julia Suolaniemi ajalla 3.50,6.  Toiseksi juoksussa sijoittui Forssan Salaman Vendi Lehtimäki ajalla 4.00,7 ja kolmas oli Lempäälän Kisa Yleisurheilun Ella Rajala ajalla 4.05,3.  Vauhdin toinen mitali tuli joukkuekilpailusta.  Ella Kokko, Jenni Laine ja Jonna Uolamo juoksivat hopealle T14-sarjan 2km juoksussa.  Juoksun voitti Tampereen Pyrinnön tytöt.  Myös Vauhdin T10-sarjan tytöt Milja Välläri, Sara Paavola ja Milla Sannamo juoksivat joukkueena kymmenen parhaan joukkoon sijoittuen kahdeksansiksi.