Julia Suolaniemelle mestaruus piirinmestaruusmaastoista

11.10.2020

Hämeen piirin 9–15-vuotiaiden piirinmestruusmaastojuoksut kisattiin Kangasalla lauantaina 3.10. Maastojuoksukilpailut juostaan yleensä keväisin, mutta viime kevään koronavirusrajoitteiden vuoksi ne siirtyivät tänä vuonna syksyyn.

Kangasalan maastoissa juoksi 186 urheilijaa, joista 11 edusti Viialan Valttia ja kolme Toijalan Vauhtia. Toijalan Vauhdin juoksijoista parhaiten menestyi T10-sarjan Julia Suolaniemi, joka juoksi yhden kilometrin matkalla voittoon ajalla 3,34. Julian sarjassa oli kaikkiaan 22 juoksijaa. Tytölle kultamitali oli tämän kesän kuudes piirinmestaruus yleisurheilussa.

Vauhdin urheilijoista kisoihin osallistuivat myös T12-sarjan Venla Mattila ja P13-sarjan Arttu Viljanen. Venla sijoittui kahden kilometrin matkalla hienosti neljänneksi ja Arttu samaisella matkalla seitsemänneksi.

Kokonaistulokset

Venla Mattila (vas.), Arttu Viljanen ja Julia Suolaniemi edustivat Vauhtia pm-maastoissa Kangasalla erinomaisesti.
Julia juoksi T10-sarjan yhden kilometrin matkalla voittoon ajalla 3,34, ja tuloksena oli piirinmestaruus. Kuvat: Riitta Lehtonen