Toijalan Vauhtilaiset Aikuisurheiluliiton SM- kilpailuissa Helsingin Eläintarhan kentällä

28.8.2015

Parhaasta tuloksesta vastasi tällä kertaa Teemu Salminen M 35 sarjassa sijoittuen korkeudessa kolmanneksi tuloksella 169. Voitto meni Matti Kuusijärvelle Kunto Pirkat tuloksella 172. Toiseksi tuli Kalle Simpanen HKV myös tuloksella 169. Teemu oli kuulassa 7:s tuloksella 10,49. Voittoon työnsi Jonny Karlsson Pargas IF 14,44. Timo Malinen Forssasta oli toinen 13,21.

M 55 ikäisissä viimeistä vuotta kisaileva Sauli Saunamäki Vauhdista oli keihäässä viides tuloksella 42,27. Karri Westerlund Varsinais- Suomen veteraaniurheilijat heitti viimeisellään kovan luokan tuloksen 48,18. Toinen oli Pertti Änäkkälä Reisijärven Pilke 47,00. Kolmas Pentti Ulkuniemi Rovaniemen Lappi 43,76

M 60 ikäluokassa Arto Kemppainen Vauhdista oli kuulassa 7:s tuloksellaan 11,75. Kisan voitti tuttuun tapaan Antti Lehti Tammelan Ryske tuloksella 13,84. Rauno Möttönen Kunto Pirkat oli toinen 12,85