Julia, Ilona ja Miro mitaleille sisulisähuipentumassa

5.8.2023

Julia SuolaniemiIlona Rahkonen ja Miro Helle saavuttivat yhteensä seitsemän piirinmestaruusmitalia Tampereen Ratinassa pidetyssä 9-13-vuotiaiden sisulisähuipentumassa 22.-23.7.

Julia voitti T13-sarjan pituushypyn 4,92 kantaneella hypyllä. Voitto tuli ylivoimaisesti, koska toiseksi hypännyt Hämeenlinnan Tarmon Bianca Mikkola jäi tulokseen 4,52. Hopeaa Julia juoksi 200 metrillä ajalla 28,10, ja pronssimitalit tulivat 60 metrin juoksussa ja kolmiloikassa tuloksilla 8,54 ja 9,84.

Ilona voitti T11-sarjassa kuulantyönnön ennätystuloksellaan 8,91. Vielä ennen viimeistä työntöään hän oli kolmas, mutta paransi kuudennella työnnöllään tulostaan lähes puoli metriä ohittaen Oriveden Ponnistuksen Ilona Rahkosen ja Lempäälän Kisan Nanna Niittyaron.

Miro pääsi osallistumaan vain sunnuntain kilpailuihin, mutta otti mitalit molemmista P10-sarjan lajeistaan. Pituudessa hän kävi tiukan kisan voitosta, mutta kultamitalin vei Tampereen Pyrinnön Joel Stenman 4,19 kantaneella hypyllä. Miro oli toinen tuloksella 4,12. Miro heitti pronssia keihäässä tuloksella 18,74.

Pistesijoille neljä vauhtilaista

Pistesijoille eli kymmenen parhaan joukkoon vauhtilaisista urheilivat Kerttu KoveroKaroliina BoyaciogluHilma Heino ja Niklas Hukka.

Kerttu oli kuudes T11-sarjan kuulantyönnössä tuloksella 6,96. Karoliina oli seitsemäs T10-sarjan kiekossa, kuulassa ja keihäässä. Heittolajien tulokset olivat 10,00, 5,80 ja 10,16. Hilma puolestaan oli kahdeksas T11-sarjan kuulassa ja yhdeksäs kiekossa tuloksilla 6,84 ja 14,44. Niklas juoksi kymmenenneksi P12-sajan 60 metrillä ajalla 10,64.

25.-26.7. käytiin Ratinassa 17-vuotiaiden pm-kisat. Vauhtia  edusti kisoissa Laura Ratilainen, joka hyppäsi N17-sarjan pituudessa kymmenenneksi tuloksella 4,56.