Sini, Hulda ja Aino pm -mitaleille

4.6.2012

Yleisurheilukausi on jälleen käynnistynyt, samoin piirin mestaruuskilpailut.  Toijalan Vauhdista osallistui pieni mutta pippurin joukko tyttöjä pm-kävelyihin ja ottelumestaruuskilpailuihin.  1000m kävelyssä 11-vuotias Sini Tirri käveli heti ensimmäisessä kävelykilpailussaan hopeaa.  Sinin aika Ratinan stadionilla pidetyissä kilpailussa oli 6.49,35, jolla hän jäi kullasta vajaat viisi sekuntia.  Myös 13-vuotias Hulda Haapamäki käveli ensimmäistä kertaa kilpailuissa ja sijoittui hienosti kolmanneksi 2000m matkalla ajalla 15.22,53.

Aikuisten ja nuorten sarjojen otteluiden piirinmestaruuskilpailut käytiin myös Ratinan stadionilla.  Mukana kilpailuissa oli yli 80 ottelijaa eri sarjoissa.  Kilpailut olivat samalla myös sekä aluemestaruus- että kansalliset kilpailut.  Vauhdista mukana oli 17-vuotiaiden sarjassa kilpaileva Aino Honkamäki.  Aino otteli 7-ottelussa tuloksen 3931 pistettä, jolla heltisi piirinmestaruuskilpailujen kolmas sija. Tulos oli Ainon ennätys ja samalla 17-vuotiaiden A-luokan tulos.