​Laura ja Eero mitaleille Ratinan pm-otteluissa 22.9.2012 uutinen & tulokset

3.10.2012

Tampereen Ratinassa käydyissä 9-15-vuotiaiden piirinmestaruusotteluissa Toijalan Vauhdin Eero Välimäki ja Laura Anttonen sijoittuivat molemmat hopealle.  Eero otteli P13-sarjassa tuloksen 1943 pistettä, joka ylittää A-luokan rajan selvästi. P13 sarjan ottelussa lajeja oli viisi.  Eeron sijoitukset ja tulokset olivat; 60 metrillä 2. 8,33, pituudessa 1. 4,94, keihäässä 2. 30,15, kiekossa 3. 22,72 ja 800 metrillä 5. 2.47,99.  Lauran 4-ottelun hyvä sijoitus T11-sarjassa tuli myös tasaisen varmalla työskentelyllä pistein 1063. Hän voitti 60m aidat ajalla 11,07, oli toinen 800m:llä ajalla 2.56,38, kolmas korkeudessa tuloksella 1,21 sekä keihäässäkin neljäs 17,13 kantaneella heitolla.

Vauhdin joukkueen kokonaispanos oli erinomainen. T10 sarjan Sirkku Näsi hävisi pm-pronssin vain 21 pisteellä ollen neljäs tuloksella 898 pistettä.  Hän sijoittui kaikissa neljässä lajissaan kuuden parhaan joukkoon. P12 sarjassa otellut Joni Uolamo sijoittui myös 5-ottelussaan neljänneksi A-luokan tuloksella 1571 pistettä.  Hän paransi heti ensimmäisessä lajissa 60 metrin juoksussa ennätystään 0,27 sekuntia ja otteli loput neljä lajia tasaisen varmasti jääden pronssista 36 pistettä.  T13 sarjan Katriina Aalto oli 5-ottelun viides 1500 pisteellä.  Paras laji oli korkeushyppy, jossa hän jakoi ensimmäisen sijan erinomaisella tuloksella 144cm.

Toijalan Vauhdilta osallistui otteluihin 10 urheilijaa, jotka kaikki ottelivat pm-pisteille. Pistepottia kartuttivat em. urheilijoiden lisäksi Sarita Nieminen, Tapio Mikkola, Niko Uolamo, Veeti Salo sekä Katinka Salmipuro. 8-vuotias Katinka otteli 9-vuotiaiden sarjassa sijalle 13. 496 pisteellä ja onkin yksi Vauhdin nuorista tulevaisuuden lupauksista. Joukkueen hyvät suoritukset nostivat Vauhdin kauden 2012 pistekilpailussa 11 sijalta 9 sijalle ohi Virtain Urheilijoiden ja Valkeakosken Hakan.