Laura otteli piirinmestariksi ja Wilmalle pronssia

24.9.2010

Toijalan Vauhdin kuusi urheilijaa käsittänyt joukkue nappasi kaksi mitalia ja kolme pistesijaa Tampereen Ratinassa pidetyissä yleisurheilun moniotteluissa. Yhdeksän -vuotias Laura Anttonen voitti 4-ottelun piirinmestaruuden vain yhden pisteen erolla ennen Kangasalan Urheilijoiden Pinja Heinosta.  Kolmanteen sijaan olikin jo eroa 63 pistettä.  Laura oli paras paraatilajissaan korkeushypyssä hienolla tuloksella 115.  Myös 40 metriä ja keihäänheitto sujuivat hyvin.  Näissä lajeissa Laura oli toinen ja neljäs.  Viimeisessä lajissa 800 metrillä Laura sai pidettyä Pinjan yhteispisteissä takanaan, vaikka Pinja voitti Lauraa runsaalla kymmenellä sekunnilla.

Toisen mitalin Vauhdille toi 12-vuotiaiden sarjassa kilpaillut lahjakas moniottelija Wilma Salo.  Wilma nousi 5-ottelussa hienosti pronssille viimeisen lajin eli 800 metrin ansiosta.  Neljän lajin jälkeen Wilma oli viidentenä 53 pistettä pronssimitalista.  Wilma voitti 800 metriä näytöstyyliin ja ohitti kolmantena ja neljäntenä olleet Urjalan Urheilijoiden tytöt Pinja Kaurasen ja Jenna Toivosen selvästi.

Myös muut vauhtilaiset täydensivät joukkueen menestystä.  Jenni Toivonen oli 9-vuotiaiden tyttöjen sarjassa seitsemäs.  Samalla sijalle päätyi 10-vuotiaiden poikien sarjassa otellut Joni Uolamo.  Joona Miekka oli 9-vuotiaiden poikien sarjassa yhdeksäs ja vasta 8-vuotias Sirkku Näsi otteli 39 muun kilpailijan joukossa itsensä sijalle 25, vaikka joutui haaverin vuoksi keskeyttämään 800 metrin juoksunsa.  Ennen viimeistä lajiaan Sirkku oli sijalla 16.  Yhteensä Vauhdin joukkue keräsi 78 sisulisäpistettä.  Tämän vuoden seurojen välisessä pistekilpailussa Vauhti tavoittelee pääsyä piirin kymmenen parhaan yleisurheiluseuran joukkoon.