Toijalan Vauhti viides 10 seuran seuraottelussa. Tampere 18.1.2014 tulokset

20.1.2014

Toijalan Vauhti viides 10 seuran seuraottelussa

Toijalan Vauhdin yleisurheilujoukkue  sijoittui Pirkahallissa pidetyssä Hämeen kymmenen parhaan yleisurheiluseuran seuraottelussa viidenneksi.  Vain vuonna 2005 sijoitus on ollut yhtä hyvä.  Seuraottelun voiton vei tuttuun tapaansa Tampereen Pyrintö, toinen oli Tampereen Urheilijat, kolmas Lempäälän Kisa ja neljäs Ylöjärven Urheilijat.  Pisteitä Vauhdin 11-17 –vuotiaat urheilijat keräsivät 332.

Jokainen seura sai laittaa enintään neljä urheilijaa kilpailulajia kohden.  Pisteitä seuralle toivat kuitenkin vain lajin kaksi parasta urheilijaa.  Seuraottelussa lajinsa voittanut urheilija sai 21 pistettä, toinen 19, kolmas 18, jne. Vauhdilta ainoana lajivoittoon ylsi P15 sarjan Eero Välimäki, joka juoksi ennätyksensä 60 metrin pikamatkalla.  Kello pysähtyi aikaan 7,84.  Mitaleja vauhtilaisille kertyi kaikkiaan viisi kappaletta.  N17 sarjaassa Wilma Salo hyppäsi pituudessa hopealle tuloksella 4,71. Samalle sijalle hyppäsi korkeudessa T13 sarjan Laura Anttonen.  Hän paranteli ennätystään pariinkin otteeseen ja tulokseksi kirjatiin 141cm ylitys. Hopeaa sai myös T13 sarjan Sini Tirri.  Hän juoksi ajan 3.32,73 jääden voittajasta runsaat 3 sekuntia.  Viides mitali tuli myös  1000 metrin juoksussa.  Aliisa Keskinen juoksi pronssille T11 sarjassa ajalla 3.40,54.