Juulia Revolle pronssia hallihuipentumasta 2014

7.4.2014

Toijalan Vauhdin 11-vuotias Juulia Repo hyppäsi Pirkkahallissa pidetyissä 9-15-vuotiaiden piirinmestaruuskilpailuissa itsensä pronssille tuloksella 131.  Paremmatkin sijoitukset olivat lähellä, sillä voitto irtosi tuloksella 134.  Myös 60 metrin juoksu sujui Juulialta hyvin.  Hän oli loppukilpailun kuudes ajalla 9,61. P15 sarjassa urheileva Eero Välimäki juoksi ja hyppäsi aivan mitalien tuntumaan ollen sekä 60 metrin pikapyrähdyksessä että pituushypyssä neljäs.  60 metrin juoksun loppukilpailussa Eero kellotti ajan 7,93 jääden pronssista vaivaisen yhden sekunnin sadasosan.  Pituudessa hänen tuloksensa oli 5,19, kun voittaja, Tampereen Pyrinnön Erkki Ojala, hyppäsi 5,36.  Vauhtilaisten seuraavaksi parhaat sijoitukset syntyivät pituushypyssä.  T13 sarjan Laura Anttonen hyppäsi neljännellä hypyllään 4,40 kantaneen hypyn, ollen kilpailun viides.  Vauhdin joukkueen kuopus T09 sarjan Jonna Uolamo hyppäsi tasaisen varmasti kolme kertaa yli kolme metriä.  Parhaaksi jäi 3,06 m kantanut hyppy, joka oikeutti kuudenteen sijaan.  Omissa sarjoissaan ja lajeissaan kymmenen parhaan joukkoon  vauhtilaisista kisasivat myös Martti Näsi, Joni Uolamo, Aliisa Keskinen ja Katriina Aalto sekä T11 vuotiaiden  4x50 m viestijoukkue, jossa juoksivat Juulia Repo, Aino Anttonen, Katinka Salmipuro sekä Aliisa Keskinen.  Viestijoukkueen sijoitus oli seitsemäs.