Anniinalle ja Sinille menestystä SM-maastoista

12.5.2014

Toijalan Vauhdin Anniina Mahkonen ja Sini Tirri osallistuivat viikonloppuna pidettyihin SM-maastojuoksuihin. Tytöt olivat mukana ensimmäistä kertaa näin kovatasoisessa kilpailussa ja selviytyivätkin urakasta erinomaisesti. 14-vuotias Anniina osallistui T15-sarjaan, jossa lähtöviivalla oli kaikkiaan 92 juoksijaa ja matkana  4 kilometriä. Lopputuloksissa Anniina oli 11. ajalla 15,54.  Viikkoa aikaisemmin pm-maastoissa hän juoksi ajan 16,01 ollen pronssilla.  Reitti oli sama kuin SM-maastossakin.  Viikonlopun SM-maastojen yhteydessä juostiin myös nuorempien sarjojen kilpailut.  Näillä kilpailuilla ei kuitenkaan ole SM-arvoa, mutta osallistujat olivat kuitenkin Suomen parhaimmistoa. Sini Tirri osallistui T13-sarjan 2 kilometrille olen hienosti viides ajalla 7,36. Pronssimitali jäi 14 sekunnin päähän.