Ennätysmäärä 119 kilpailijaa osallistui Akaa Liikkuu -kilpailuihin - Katso tulokset ja valokuvat

12.7.2015

Tulokset Akaa Liikkuu 12.7.2015

Akaa Liikkuu -nuorisokilpailut lehtikeihas

Valokuvia tapahtumasta (myöhemmin tulossa lisää valokuvia)

 

Kymmenennet Akaa Liikkuu -juhlakisat pidettiin sunnuntaina 12.7. Viialan urheilukentällä. Kisoihin osallistui ennätysmäärä kilpailijoita, yleisurheilulajeihin 119 kilpailijaa ja lehtikeihääseen 20, eli yhteensä kilpailijoita oli 119.

Kisat käytiin pilvipoutaisessa säässä, vaikka vielä puoli tuntia ennen kilpailuja vettä satoi vuolaasti.

Viialan kenttä oli tapahtumapaikkana, koska Toijalan urheilukenttää peruskorjataan parhaillaan.  

Kisoissa oli jälleen kerran hyvä tunnelma, ja etenkin pienimpien suoritukset 3- ja 5-vuotiaiden sarjoissa saivat yleisöltä paljon kannustusta.

Myös paikallislehti Akaan Seudun sivuista tehdyt lehtikeihäät lensivät Akaa Liikkuu -tapahtumassa. Leikkimielisessä kisassa osallistujat askartelivat itse oman heittovälineensä. Miesten sarjassa Sauli Saunamäki uusi viime vuotisen voittonsa 21,91 metrin pituisella kaarella, ja naisten sarjan voittaja Mila Manninen sai lennätettyä lehtikeihäänsä 15,97 metriin. 

Akaan Seutu jakoi juhlavuoden kunniaksi kilpailijoille runsaasti palkintoja. Myös ensi vuonna Akaa Liikkuu -kisoihin on luvassa erikoisohjelmaa, sillä kisat ovat osa lehden 100-vuotisjuhlavuoden tapahtumia.

Akaan Seutu ja Toijalan Vauhti kiittävät osallistujia ja toivottavat kaikki tervetulleeksi myös ensi vuoden kisoihin uusitulle Toijalan urheilukentälle!

Tänä kesänä nuorille yleisurheilijoille ovat tarjolla vielä Toijala Junior Games -kisat sunnuntaina 2.8. klo 12. Kisoissa on sarjat 7-19-vuotiaille. Lisätietoja Vauhdin kotisivuilla ja Kilpailukalenterissa.