Etsintäkuulutus!

8.8.2015

Tämä on avoin etsintäkuulutus ja kutsu kaikille - olet sitten vauhtilainen tai et!  

 

Toijalan Vauhdin yleisurheilu etsii kioskitoiminnasta kiinnostuneita henkilöitä joukkoonsa!

Vauhdilla on elo-syyskuussa järjestettävänään useat kisat, ja apuvoimat kioskille ovat tervetulleita, niin tänä kuin tulevinakin kesinä! Kioskitoimintaan kuuluu monenlaisia tehtäviä, kuten myytävien tuotteiden hankintaa ja kuljetusta kioskille, kioskialueen pystytystä, makkaran- ja letunpaistoa, munkkien leivontaa, kahvinkeittoa, voileipien ja sämpylöiden tekoa ja tietysti itse myyntitoimintaa kisojen aikana.

Ensimmäinen tilaisuus tutustua kioskitoimintaan on sunnuntaina 2.8. Toijalan urheilukentällä järjestettävät Toijala Junior Games -kisat.  Viime vuonna kisoihin osallistui ennätysmäiset 270 kilpailijaa + huoltojoukot päälle, joten urheilukentällä, kioskin myyntiluukulla sekä makkaran- ja letunpaistopisteillä riittää vipinää! Tehtävää on siten useammallekin käsiparille!

Jos tunnet, että sinulla riittäisi aikaa ja kiinnostusta tällaiseen toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä kioskitoiminnasta vastaavaan Salon Pirjoon, puh. 040 761 1755, ja tule katsomaan ja tutustumaan! Kioskilla pääset mukavan harrastuksen pariin ja teet samalla työtä nuorten liikuntaharrastuksen eteen! Kioskin tuotto käytetään kokonaisuudessaan Vauhdin junioritoimintaan.

Sinun ei tarvitse sitoutua kioskitoimintaan kaikissa kisoissamme, vaan voit osallistua silloin kun sinulle itsellesi sopii.
 

Myös kentälle toimitsijatehtäviin mahtuu uusia tekijöitä!

Toimintamme kasvaessa uudet vapaaehtoisvoimat ovat aina tervetulleita myös kilpailujen järjestely- ja toimitsijatehtäviin!  Tarjolla on hyppyjen ja heittojen mittausta, pituuspaikan lanausta, riman nostoa, välinepalautusta, tulosten kirjaamista kilpailupöytäkirjaan sekä erilaisia tehtäviä kisakansliassa, tulospalvelussa ja lähettinä. Apuvoimia tarvitaan myös kisapaikan pystytyksessä ja purkamisessa.

Jos tunnet kiinnostusta edellä mainitun kaltaisiin tehtäviin, ota meihin yhteyttä! Voit kertoa omat toiveesi siitä, missä tehtävissä haluaisit toimia. Kuten kioskitoiminnassa, tässäkään sinun ei tarvitse sitoutua jokaiseen kilpailuun, vaan tulet mukaan silloin kun pääset.

Tullaksesi mukaan sinulla ei tarvitse olla yleisurheilusta aiempaa kokemusta tai tietämystä esim. lajien säännöistä. Saat opastusta paikan päällä ja toimit kokeneempien toimitsijoiden kanssa yhteistyössä.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet nuorista eläkeläisiin! Luo kioski- ja toimitsijatehtävistä itsellesi uusi harrastus mukavassa porukassa!

Niin – ja koko talkooporukalle on joka kisassa tarjolla vaivanpalkaksi ilmaiset pullakahvit ja mehut toimitsijoiden kahvituspisteessä – iloisen mielen lisäksi!

Syksyllä kesän toimintakauden päätyttyä pidämme vielä 'kiitosillan', jonne kutsutaan kaikki toimitsijat perheineen viettämään rennosti aikaa ruokailun ja erilaisten pelien merkeissä!

Ota yhteyttä toimitsija-asioissa:
- Huillan Kirsiin, puh. 0500 234 722, kirsi(at)kirsilla.com tai
- Moision Tupuun, puh. 040 821 0346, tuulikki.moisio(at)upm.com
 

Tulevia kisojamme elo-syyskuussa ovat:

  • Toijala Junior Games su 2.8. klo 12
  • Seuraottelu Toijalan Vauhti / Viialan Valtti – Forssan Salama to 13.8. klo 18
  • Hippo-olympialaiset su 16.8. klo 13
  • Akaan kaupunginmestaruuskisat to 20.8. klo 18
  • Akaan Mesihölkkä su 30.8. klo 12
  • Pm-sisulisämaastoviestit ke 23.9. klo 18
     

Kuvia vuoden 2013 Akaa Liikkuu -tapahtumasta