Vauhdille 11 pm-mitalia Tampereen Ratinasta

14.8.2015

Vauhdille 11 pm-mitalia Ratinasta

Toijalan Vauhdin yleisurheilijat saivat yhteensä 11 mitalia ja 31 pistesijaa Tampereen Ratinassa pidetyistä 9-15-vuotiaiden piirinmestaruuskilpailuista.  P15-sarjan Joni Uolamo keräsi kaikkiaan viisi mitalia, joista kolme oli kultaista.  Voitot tulivat seiväshypystä, kolmiloikasta ja 100m aidoista.  Seiväshypyssä hän paransi ennätyksekseen 3,75m saimoin aidoissa tuli ennätys ajalla 16,45s kuten myös 3-loikassa tuloksella 11,00m.  T14-sarjan Laura Anttonen ja P11-sarjan Martti Näsi ylsivät kahteen mitaliin.  Laura voitti paraatilajinsa eli korkeushypyn tuloksella 157cm ja oli toinen pituushypyssä ennätyksellään 4,87m. Martti puolestaan oli kolmas sekä keihäänheitossa ja korkeushypyssä tuloksilla 29,61m ja 120cm.  Molemmat olivat ”Masan” ennätyksiä.  Sini Tirri juoksi itsensä hienosti hopealla T14-sarjan 2000 metrillä.  Hänen aikansa 6.57,01 on Suomen tilastoissa tällä hetkellä seitsemännellä tilalla.  Sekä Sini, Laura ja Joni ovat lähdössä Ouluun tavoittelemaan SM-mitaleja.  Yhdennentoista mitalin seuralleen hyppäsi T10-sarjan Jonna Uolamo. Hän kävi tiukan kisan Nokian Urheilijoiden Sanni Vanhasen kanssa.  Molemmat ylittivät 118cm korkeudella olleen riman kolmannella hypyllään, mutta Sannilla oli pudotuksia aikaisemmista korkeuksista, jotka ratkaisivat sijoituksen.

Pistesijoille eli 10 parhaan joukkoon ylsivät edellä mainittujen lisäksi Jussi Mikkola 200 metrillä, Sirkku Näsi keihäänheitossa ja 60m aitajuoksussa, Mico Schmiedeke kiekonheitossa, Aino Anttonen kuulantyönnössä, Aava Häyrynen kiekonheitossa, Anni Viljanen 2-ottelussa, Niko Uolamo korkeus- ja seiväshypyssä, Sofia Kraft kuulantyönnössä ja 1000m juoksussa, Tapio Mikkola kiekonheitossa ja seiväshypyssä.