HämSY:n sisulisämaastoviestit Toijalassa ke 27.9. klo 18:30 - Tutustu kisainfoon!

21.9.2017

Aika: keskiviikko 27.9. klo 18:30

Paikka:  Nahkialan kuntorata, Toijala, Akaa

Kartta2 (google)

- kilpailupaikka sijaitsee lähellä ABC liikenneasemaa, näköetäisyydellä.
- ilmoittautuneiden joukkueiden lista löytyy tämän sivun lopusta.

HUOM 1. Henkilöautojen ja bussien pysäköinti tapahtuu ABC liikenneaseman paikoitusalueella, josta on lyhyt kävelymatka kevyenliikenteen väylää ja merkittyä oikopolkua pitkin kisapaikalle. Oikopolku lähtee ABC:n risteyksen kohdalta. Järjestelystä on sovittu ABC:n kanssa; toisin sanoen autoliikenne kisapaikalle suljetaan. Kisapaikan paikoitustila tarvitaan juoksijoiden lähtö-, vaihto- ja maalialueeksi sekä muihin järjestelyihin. Pyydämme seurojen yhdyshenkilöitä informoimaan asiasta seuraväkeä sekä bussien kuljettajia.

HUOM 2. Kisa-alueella ei toimi kioskia, mutta juoksijoille on tarjolla ilmaista mehua ja vettä. Purtavaa ja juotavaa voi ostaa ABC:n ravintoloista ja ruokakaupasta. Joukkueiden kuorissa, jotka sisältävät juoksijoiden numerolaput, on lisäksi Hesburgerin tarjouskuponkeja. Myös lähimmät wc-tilat löytyvät ABC:ltä. Sateen varalta kisapaikalla on telttakatos, jonka suojiin juoksijat voivat tuoda reppujaan ym. tavaroitaan (omalla vastuulla).

Juoksujärjestys: T9, P9, T11, P11, T13, P13, T15, P15
Sääntö: samaa sukupuolta olevan urheilijan saa nostaa ylempään sarjaan, mutta tyttöjä ja poikia ei voi vaihtaa keskenään, eli joukkueessa pitää olla:

- yksi 15v (2002) tai nuorempi poika ja tyttö
- yksi 13v (2004) tai nuorempi poika ja tyttö
- yksi 11v (2006) tai nuorempi poika ja tyttö
- yksi 9v (2008) tai nuorempi poika ja tyttö

Juostava matka: kaikilla n. 1,3 km eli yhteensä n. 10,4 km

Reitti: Kuntoradan 1,3 km reittiä juostaan myötäpäivään. Alkuosa on nousuvoittoista, joten reittiin kannattaa tutustua etukäteen ja miettiä vauhdinjakoa. Lähtö- ja vaihtoalue sekä maali sijaitsevat kuntoradan paikoitusalueella.

Ilmoittautuminen
- lauantaihin 23.9. mennessä: tuulikki.moisio(at)upm.com
- ilmoittautumismaksu 40 €/joukkue tilille: FI 15 5472 0450 0959 20 Toijalan Vauhti (Huom! Alunperin ilmoitettu vanha hinta 20 €)
- joukkueiden alustavat nimilistat ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä

Kisakanslia / osallistumisen varmistaminen ja numerolaput
- jokaisen joukkueen tulee varmistaa kisakansliassa osallistumisensa ja juoksujärjestys
- kisakansliasta joukkueet saavat muovikansioissa kilpailunumerot ja hakaneulat. Jokaiselle juoksijalle on oma numerolappu. Huom! ankkurit käyttävät punaista lappua! Palautathan muovikansiot ja numerolaput kisakansliaan.

Palkinnot: Kolmelle parhaalle joukkueelle mitalit

Tulospalvelu: kari.uolamo(at)tieto.com

Tiedustelut: Tuulikki Moisio, tuulikki.moisio(at)upm.com, puh. 040 821 0346