Aloittaisitko toimitsijaharrastuksen?

31.5.2016

(klikkaa kuvia, niin näet ne suurempana)

Hyvää kesän alkua kaikille Vauhdin ystäville! Toijalan Vauhdin kilpailukausi on alkamassa, ja toimitsijatarve on krooninen :). Vauhti järjestää kesän aikana Toijalan urheilukentällä kuudet isommat SUL:n alaiset yleisurheilukilpailut, joihin tarvitsemme vapaaehtoisia. Toimitsijoita tarvitaan kansliaan, kuulutukseen, palkintojenjakoon, juoksuihin, ajanottoon, tulospalveluun, pituuteen, keihääseen, kuulaan, kiekkoon, korkeuteen, seipääseen ja pallonheittoon; lajivalikoima vaihtelee kisojen mukaan.

Kuten listasta näkyy, on toimitsijoiden tarve melkoinen! Palkinnoksi uurastuksesta on kioskissa aina tarjolla toimitsijapullakahviteemehut :)! Ja se kioskikin kaipaa myyjiä, joten jos pääset tiskin taakse myymään pienimuotoista valikoimaa tai paistamaan makkaraa, olet lämpimästi tervetullut!

Toimitsijoilla on monenlaisia tehtäviä: heittovälineiden palautusta, mittausta, kirjaamista, hyppykasan lanausta, juoksuissa avustamista jne. Hölkkätapahtumissa tarvitaan esim. reittien merkitsijöitä ja opastajia sekä huoltopisteiden hoitajia.

Kaikille löytyy sopivia hommia, vaikka ei aiempaa kokemusta olisikaan, ja jokaisella suorituspaikalla on kokeneita toimitsijoita opastamassa, joten uudet tekijät rohkeasti mukaan :)! (Ikähaitari on melkein vauvasta vaariin…). Astetta teknisempää osaamista tarvitaan ajanotossa ja tulospalvelussa, joihin voi tulla ensin vaikka "taustatarkkailijaksi".

Tässä alkavan kesän kilpailut: su 12.6. klo 13 Akaa Liikkuu, la 18.6. klo 12 Kesän Kansalliset, ti-ke 5.-6.7. pm-sisulisäottelut, to 11.8. klo 17:30 Hippo-kisat, su 14.8. klo 12 Toijala Junior Games, ti 30.8. klo 18 Akaan yu-mestaruuskilpailut Viialassa (järj. Valtti/Vauhti). Lisäksi sunnuntaina 18.9. järjestetään yhdessä Akaan kaupungin kanssa Akaan Mesihölkkä-juoksutapahtuma.

Tervetuloa mukaan kaikki kiinnostuneet nuorista eläkeläisiin! Luo kioski- tai toimitsijatehtävistä itsellesi uusi harrastus mukavassa porukassa! Samalla pääset seuraamaan läheltä lasten, nuorten ja aikuisten kisailua eri lajeissa sekä yleistä kisameininkiä urheilukentällä. Jo yhteenkin kesän kisaan osallistuminen on meille suureksi avuksi!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

- Kirsi Huilla, puh. 0500 234 722, kirsi(at)kirsilla.com tai

- Tupu Moisio, puh. 040 821 0346, tuulikki.moisio(at)upm.com