Toijalan Vauhti mukana eka- ja tokaluokkalaisten Sporttikortti-kampanjassa!

21.10.2016

Toijalan Vauhti yleisurheilu on mukana Hämeen Liikunnan ja Urheilun (HLU) Sporttikortti-kampanjassa, joka on suunnattu eka- ja tokaluokkalaisille!

HLU järjestää yhteistyössä Pirkanmaan koulujen ja seurojen kanssa syksyllä 2016 jo kahdeksannen kerran Sporttikortti-kampanjan 15.8.−31.10.2016.

Kampanjaan lähtevien koulujen eka- ja tokaluokkalaiset (syntyneet v. 2008–09) saavat käyttöönsä Sporttikortin, joka oikeuttaa osallistumaan kolme kertaa ilmaiseksi urheiluseurojen toimintaan 15.8.−31.10.2016.

Lapsi voi joko kokeilla kolmea eri urheilulajia tai käyttää kaikki kolme kertaa samaan harrastukseen tutustumiseen.

Sporttikortilla oikeutettu ilmainen harrastustoiminta näkyy 10.8.2016 avautuvasta Sporttikalenterista.

Kampanjan tarkoituksena on antaa eka- ja tokaluokkalaisille mahdollisuus kokeilla monipuolisesti erilaisia lajeja ja löytää kiinnostava liikuntaharrastus.
 

Koska Toijalan Vauhdin talvikauden 2016-2017 yleisurheiluharjoitukset alkavat kampanja-ajan loppupuolella eli koulujen syysloman jälkeen lokakuun viimeisellä viikolla, Vauhti jatkaa kampanja-aikaa marraskuun loppuun!


Tervetuloa siis tutustumaan Vauhdin yleisurheiluharjoituksiin Sporttikortilla! Harjoituksia pidetään Monarin juoksusuoralla ja Arvo Ylpön koulun liikuntasalissa. Harjoitusajat kampanja-aikana näet Sporttikalenterista täältä >>>  ja Vauhdin sivuilta täältä >>>. 

Akaan kouluista Sporttikortti-kampanjaan ovat ilmoittautuneet Arvo Ylpön, Kirkonkylän, Nahkialan, Pappilan ja Rasin koulut.

Akaalaisista seuroista ovat mukana A-Volley - lentopallo, Toijalan Urheiluampujat, Viialan Peli-Veikot - jalkapallo, Viialan Pyry - paini, Viialan Valtti - yleisurheilu ja Toijalan Vauhti -yleisurheilu.

* * * * *

Lisätietoja Sporttikortti-kampanjasta Vauhdin osalta: Tupu (Tuulikki) Moisio, tuulikki.moisio@upm.com , puh. 040 821 0346. Harjoitusten alkaessa yhteyshenkilöinä toimivat harjoitusten vastuuohjaajat.
 

Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan!

Lisätietoja Sporttikortti-kampanjasta HLU:n Sporttikortti-sivuilla >>>