Aliisa Keskinen  ja Arttu Viljanen pm-mitaleille Valkeakosken sisulisämaastoissa

14.5.2017

Aliisa Keskinen  ja Arttu Viljanen pm-mitaleille

Valkeakosken Kärjenniemessä pidetyistä 9-15-vuotiaiden piirinmestaruusmaastoista Toijalan Vauhdin T14 sarjan Aliisa Keskinen ja P10 sarjan Arttu Viljanen toivat Akaaseen kaksi henkilökohtaista pm-mitalia.  Aliisa voitti mestaruuden seitsemän sekunnin erolla ennen Tammelan Ryskeen Pinja Kämiä.  Artulla puolestaan oli tiukka kilpailu eri värisistä mitaleista.  Voiton vei Lempäälän Kisan Oliver Kaikkonen ajalla 4.36.  Arttu juoksi hopealle sekunnin hunommalla ajalla. Aarne Kalela Lempäälän Kisasta puolestaan jäi Artusta myös yhden sekunnin.  Kuusi ensimmäistä juoksijaa olivat 8 sekunnin sisällä.  Vauhdin Aino Anttonen oli 11. ja pm-maastojen ensikertalainen Toivo Mikkola 22.