Vauhti SeuraCupissa Valkeakoskella

7.7.2017

Toijalan Vauhdilta seuraotteluun osallistui pieni, mutta sisukas joukkue.  Parhaista tuloksista vastasivat P15 sarjan Topias Listo, T11 sarjan Anni Viljanen ja Laura Ratilainen sekä M17 sarjan Joni Uolamo.  Topias voitti 2000 metrin juoksun ylivoimaisesti ennätysajallaan 6.32,85. Anni otti hopeaa kiekonheitossa tuloksella 23,18 ja Laura pronssia pituushypyssä 3,80 kantaneella hypyllä.  Myös Joni sai pronssimitalin kaulaansa. Hänenen 200 metrin ensikokeilussa kello pysähtyi aikaan 25,79.  Niukasti mitalien ulkopuolelle eli neljänsiksi sijoittuivat T13 sarjan tytöt Tyyne Sihvonen ja Jonna Uolamo. Tyyne osallistui 1000 metrin juoksuun ja sai ajakseen 4.06,12.  Jonna heitti keihästä ja tulos oli 22,45.  Myös muut Vauhdin urheiljat kisailivat mainiosti ja parantelivat ennätyksiään.  Ilahduttavaa oli myös seurata iloisen T11 sarjan viestiporukan harjoituksia sekä itse kisaakin.