Sisulisäviestit Nokialla 11.9.2011 juttu, kuvat ja tulokset

14.9.2011

Toijalan Vauhdin 9-15 -vuotiaat yleisurheilijat osallistuivat 14 joukkueen voimalla Nokialla pidettyihin pm-viesteihin.  Vauhdin juoksijat keräsivät yhteensä 153 luokittelupistettä, jonka ansiosta Vauhti sijoittui seurojen välisessä pistekilpailussa hienosti seitsemänneksi. Kärjessä olivat tutut suurseurat Tampereen Pyrintö, Nokian Urheilijat ja Tampereen Urheilijat.  Etelä-Pirkanmaan seuroista Valkeakosken Haka oli 11. 55 pisteellä, Viialan Valtti 14. 46 pisteellä ja Urjalan Urheilijat 19. 15 pisteellä.Vaikka Vauhti jäi ilman pm-mitalia, oli menestys erinomainen, sillä vain kerran viimeisen 25 vuoden aikana vauhtilaiset ovat keränneet enemmän luokittelupisteitä kyseisestä kilpailusta.  Tämä tapahtui vuonna 2004, jolloin Vauhti saavutti 195 luokittelupistettä.

Vauhdin neljästätoista viestijoukkueista neljä sijoittui kuuden parhaan joukkoon. T15 sarjan 80m aitajuoksussa Katriina Aalto, Aino Honkamäki, Amanda Lapinleimu ja Wilma Salo sijoittuivat neljänsiksi.  T13 sarjan 60m aitajuoksussa Hulda Haapamäki, Marianne Korpela, Kia Lingman ja Sarita Nieminen olivat viidensiä ja P11 sarjan pojat juoksivat sekä 4x50 metrillä että 4x600 metrillä kuudensiksi. Pikajuoksujoukkueessa juoksivat Ville Karirinne, Akseli Sormunen, Vihtori Sormunen ja Joni Uolamo.  Pitkällä matkalla ankkurina juoksi Saku Vintola, Jonin, Akselin ja Vihtorin aloittaessa.

Vauhdin juniorit osallistuvat vielä lauantaina 24.9. Tampereen Ratinassa pidettäviin pm-moniotteluihin.  Sarjat ovat 9-13-vuotiaille ja tavoitteena 100 pisteen raja.