Vauhdin illanvietossa touhuttiin sisällä ja ulkona, herkuteltiin ja ideoitiin tulevaa

8.10.2018

Katso kuvat täältä >>>  


Vauhtilaiset kesän toiminnassa aktiivisesti mukana olleet urheilijat, heidän vanhempansa, harjoitusten ohjaajat sekä kilpailujen toimitsijat kokoontuivat lauantaina 6. lokakuuta perinteiseen koko perheen illanviettoon Viialan Kumpulaan. Iltaa vietettiin noin neljänkymmenen vauhtilaisen voimin kiitoksena ahkeroinnista kesällä.

Ilta aloitettiin "matometsällä", joka on kuulunut jo vuosien ajan jokaisen leirin ja illanvieton ohjelmaan. Kerta toisensa jälkeen niin nuoret kuin aikuiset ovat matometsässä mukana innokkaasti kuin kyseessä olisi aivan tuore leikki.

Joukkueiden jäsenet juoksivat intoa täynnä hakemassa maahan, puitten oksille ja runkoihin sekä kivien ja kantojen koloihin piiloutuneita matoja, joita oli rajatulla alueella satamäärin. Vauhtilaiset laukkasivat kivikkoisessa maastossa ketterästi kuin hirvet. Leikin lopuksi laskettiin matopisteet yhteen, ja kaikki joukkueet palkittiin illan mittaan.

Matometsän jälkeen siirryttiin ruokapöytään täyttämään vatsat grillimakkaralla, salaateilla ja patongilla, ja jälkiruoaksi nautittiin herkullisia mokkapaloja.

Illan aikana ei pelkästään leikitty ja herkuteltu, vaan ohjelmassa oli myös silkkaa asiaa. Kesän tapahtumia ja kisamenestystä käytiin läpi tilastojen valossa, ja sen päälle kaikki pääsivät pohtimaan, miten Vauhdin toimintaa tulisi jatkossa kehittää ja miten mukaan saataisiin lisää urheilijoita. Jokainen sai kirjata ajatuksensa nimettömänä paperilapulle.

Osallistujat keskittyivätkin kiitettävästi palautteen antoon. Lapuille kertyi runsain määrin hyviä ideoita toiminnan kehittämiseksi. Ehdotukset tullaan käsittelemään yleisurheilujaostossa ja toimikunnissa, ja niistä tehdään toimintasuunnitelma.

Kiitokset kaikille arvokkaasta palautteesta - on tärkeää, että sitä saatiin suoraan urheilijoilta sekä heidän vanhemmiltaan!

Kun ruokaa oli hiukan sulateltu ideoidessa, siirryttiin tasapainoilukisaan, jossa kolmihenkisin joukkuein koetettiin pysyä aina vain pienemmäksi muuttuvalla sanomalehdellä. Suoritukset muistuttivat välillä erehdyttävästi paritanssin tapaista "triplatanssia", mutta kyse oli ennen kaikkea tiimityöskentelystä, ketteryydestä ja tasapainosta.

Ilta huipentui illan jo pimennyttyä taskulamppusuunnistukseen ja lättykesteihin.

Vauhdin vilkas kesäkausi päättyi illanviettoon, ja nyt vauhtilaiset siirtyvät vähitellen talvikauteen sisäharjoitusten alkaessa koulujen syysloman jälkeen; tosin 10-15-vuotiaiden tiistain harjoitukset juoksusuoralla ovat jo käynnistyneetkin.

Kiitokset kaikille illanviettoon osallistuneille aktiivisuudesta ja rennosta ja mukavasta tunnelmasta!