HämSY sisulisäottelut2 24.9.2011 juttu ja tulokset

26.9.2011

Wilmalle kultaa ja Sirkulle hopeaa

Tampereen Ratinassa käydyissä 9-13 -vuotiaiden piirinmestaruusotteluissa Wilma Salo voitti T13 sarjan 5-ottelun selvästi pisteillä 1544.  T9-sarjassa otellut Sirkku Näsi joutui huomattavasti tiukemmalle.  Sirkun 4-ottelun pisteet olivat 711.  Sirkku jäi kullasta 53 pisteen päähän, mutta voitti hopean 2 pisteellä ennen Viialan Valtin Kerttu Niinimäkeä.  Wilma ratkaisi kullan tasaisen varmalla työskentelyllä laji lajilta. Hän sijoittui jokaisessa 5-ottelun lajissa, 60m, pituus, korkeus, keihäs, 800m, kolmen parhaan joukkoon.  Myös Sirkku oli kolmen parhaan joukossa  60 metrillä, korkeudessa ja 800 metrillä, mutta keihäässä jäi hieman parannettavaa.

Kisat käytiin koleassa syyssäässä lämpötilan jäädessä alle 10 asteen.  Siitä huolimatta pienehkön Vauhdin joukkueen urheilijat tehtailivat ennätyksiään.  Wilman ja Sirkun lisäksi kymmenen parhaan joukkoon ottelivat Felix Karhusaari ja Joni Uolamo.  Felix sijoittui P12 sarjan 4-ottelussa hienosti neljänneksi 1405 pisteellä jääden pronssista vaivaiset 29 pistettä.  Joni otteli P11 sarjassa myös hyvin tehden kolmessa lajissa ennätyksensä.  P11 sarjan tasaisuutta kuvaa hyvin se, että vaikka Jonin sijoitus oli yhdeksäs, niin hän jäi vain 74 pistettä pronssista.

Sairastumisien johdosta Vauhdin ottelujoukkue kutistui 6 urheilijaan.  Siitä huolimatta ottelijat keräsivät  Vauhdille 68 sisulisäpistettä, minkä ansiosta Vauhti säilytti aikaisemmissa pm-kilpailuissa hankkimansa kahdeksan sijan Hämeen piirin nuorten yleisurheilijoiden seuraluokittelussa.  Tarkemmat tulokset ja tilastot löydät alhaalta.