Julia Suolaniemi pituushypyn piirinmestariksi

19.2.2019

Pirkkahallissa 16.2. pidettyihin 9-15-vuotiaiden piirinmestaruuskilpailuihin osallistui reilut 300 urheilijaa 17 eri seurasta. Eniten osallistujia oli 13- ja 11-vuotiaiden tyttöjen 60 metrillä, noin 50 juoksijaa molemmissa sarjoissa.

Toijalan Vauhdin urheilijat saavuttivat 2 mitalia ja 5 sijoitusta 10 parhaan joukkoon. Mitalit tulivat 9-vuotiaiden tyttöjen sarjassa kilpailleelle Julia Suolaniemelle. Hän voitti kultaa pituushypyssä 3,75 metriä kantaneella ennätyshypyllä sekä hopeaa 40 metrin juoksussa ajalla 6,67. Myös alkuerissä hän juoksi saman ajan.

Ennätyksiään parantelivat myös Turusen kaksoset Iina ja Seela T11-sarjassa. Iina työnsi kuulaa 7,08 metriä ollen viides, ja Seela juoksi 1000 metrin juoksussa kuudenneksi ajalla 4.08,44. T13-sarjassa kilpaillut Anni Viljanen oli kuulantyönnössä hienosti seitsemäs 8,52 metriä kantaneella työnnöllä.

Vauhdilta oli mukana myös kaksi viestijoukkuetta T11- ja T15-sarjoissa. T15-sarjan joukkueessa juoksivat Jonna Uolamo, Ella Kokko, Jenni Laine ja Miisa Turunen. Joukkue sijoittui viidenneksi ajalla 59,88. T11-sarjan juoksijat olivat Natalia Osowska, Milja Välläri, Iina Turunen ja Seela Turunen.  Heidän sijoituksensa oli yhdeksäs ja aika 34,81.

Kari Uolamo

Julian kisat sujuivat upeasti: piirinmestaruus pituudessa ja hopeaa pikajuoksussa.