Infotilaisuus Vauhdin kesän toiminnasta houkutteli väkeä paikalle - katso valokuvat

13.5.2019

Kiitokset kaikille infotilaisuuteen osallistuneille - kentällä riitti vilskettä ja väriä! Vanhemmat ja muut kannustusjoukot saivat tietoa kesän toiminnasta; ohjaajat, kilpailujen järjestäjät ja muut aktiivit esittäytyivät, ja ohjaajista Talvitien Julia ja Lehtosen Riitta vetivät lapsille sillä aikaa toimintaa kentällä - näin saatiin hieman ensimakua kesän toiminnasta. Lopuksi nautittiin kahvit ja mehut keksien kera.

Valokuvia infotilaisuudesta >>>

Lenkkarien & Piikkarien harjoitukset alkavat torstaina 16.5. ja Tossujen tiistaina 21.5.

Mukavaa yleisurheilukesää kaikille ja tervetuloa toimintaan mukaan niin lapset kuin aikuiset!

Toivottavat vauhtilaiset

INFOTILAISUUS kesäkauden toiminnasta tiistaina 14.5. klo 18 alkaen Toijalan urheilukentällä. Kerromme kesän yleisurheiluharjoituksista, Leijona-leiristä jne. Ohjaajat esittäytyvät. Lapsille on infon aikana ohjattua toimintaa kentällä - ulkoiluun sopiva varustus mukaan! Myös Vauhdin asuihin voi tutustua ja tilata/ostaa.

Kahvi- ja mehutarjoilu - Tervetuloa!

Tarkemmat tiedot kesän harjoitusryhmistä ja -ajoista,  toimintamaksuista, Leijona-leiristä jne.  Harjoitukset-sivulla >>> . Voit ilmoittautua harjoituksiin 1.5.2019 alkaen. Leijona-leirille ilmoittautumiset 31.5. mennessä. Linkki ilmoittautumiseen löytyy Yleisurheilu-sivun oikeasta yläkulmasta.