Kesän 2019 lajikarnevaalit yli 10-vuotiaille urheilijoille, vanhemmille, ohjaajille ja valmentajille kesäkuun viimeisenä viikonloppuna - Ilmoittautumiset 31.5. mennessä

15.5.2019

Suomen Urheiluliiton (SUL) organisoimilla lajikarnevaaleilla kesäkuun viimeisenä viikonloppuna kohtaavat lajien terävin kansallinen kärki ja harrastajat ympäri Suomen.

Karnevaalit ovat yli 10-vuotiaille oikea paikka oppia oman suosikkilajin tekniikkaa ja saada uusia harjoitusvinkkejä. Ne ovat erinomainen leiritys- ja koulutustapahtuma myös vanhemmille sekä seurojen ohjaajille ja valmentajille! Taustajoukoille on kokonaan oma ohjelmansa karnevaaleilla.

Kouluttajina toimivat Suomen Urheiluliiton valmentajat sekä muut asiantuntevat valmentajat. 

Lisäksi karnevaalien ohjelmaan kuuluu leirikilpailuja.

Ilmoittaudu karnevaaleille 31.5. mennessä, jolloin osallistumismaksu on 160 €. Tämän jälkeen maksu on 185 €. Karnevaalipaketin hintaan sisältyvät koulumajoitus, ruokailut, yhden kilpailun osallistumismaksu ja t-paita. Vanhempain- ym. leirimaksu on 140 €. 

Vauhti maksaa 13-vuotiaiden ja vanhempien urheilijoiden leirimaksusta puolet leirimaksun kuitteja vastaan. Lisätietoja Karilta, kari.uolamo(at)tieto.com.

 

LISÄTIETOJA
Alla ovat linkit karnevaalien sivuille, joista löydät lisätietoja. Sivuja päivitetään kevään mittaan; ne eivät ole kaikilta osin vielä ajan tasalla.

LAJIKARNEVAALIT:

Aita- ja pikajuoksukarnevaalit 27.-30.6., Jämsänkoski

Keihäskarnevaalit 26.-30.6., Pihtipudas

Kestävyysjuoksu-, pituushyppy-, kolmiloikka- ja kävelykarnevaalit 27.-30.6., Jämsä

Kiekko-, kuula- ja korkeuskarnevaalit  27.-30.6., Lohja

Moukarikarnevaalit 27.-30.6., Kaustinen

Seiväskarnevaalit 27.-30.6., Somero

(Moniottelukarnevaalit pidettiin maaliskuussa 2019 Liikuntakeskus Pajulahdessa)