Toijalan Vauhdin keihästytöille menestystä Pihtiputaan keihäskarnevaaleilla

9.7.2019

Anni Viljanen ja Eevi Vatka voittivat T13-sarjan joukkuekilpailun yhteistuloksella 65,82 Pihtiputaan keihäskarnevaalien juniorikilpailussa 26.6. Annin loistava tulos ja oma ennätys 39,00 riitti henkilökohtaiseen hopeiseen mitaliin 19 kilpailijan joukossa.

Eevin kisa ei ollut aivan parasta, sijoitus oli 16:s ja tulos 26,82. Myöhään edellisenä iltana Ylöjärven seuracupissa Eevi sen sijaan teki uuden ennätyksensä 29,29.

Näillä tuloksilla tytöt ovat lähellä oman ikäluokkansa Suomen kärkeä, Anni T13-sarjan 5:s ja Eevi T12-sarjan 9:s.

Tytöt osallistuivat karnevaalien yhteydessä myös viiden päivän leirille. Leirillä oli monenlaista ohjelmaa ja harjoituksia. Päivittäin oli heittoharjoituksia sekä lajinomaisia harjoituksia kuntopalloilla ja painonnostotangoilla. Lisäksi ohjelmaan kuului kehonhallintaa/voimistelua, vähän lenkkiä, muiden ryhmien kilpailujen seurantaa sekä omien kilpailuheittojen katsomista hidastettuna videolta valmentajien kommentoidessa samalla, mikä menee oikein ja mitä pitää parantaa. Kävimme yhdessä myös torilla. Lisäksi saimme kuulla kiinalaisten huippuheittäjien harjoittelusta ja siitä, kuinka heistä oli tullut keihäänheittäjiä. 

Ruokailujen yhteydessä oli aina hetki lepo- ja vapaa-ajalle. Oikein mukavaa oli, toivottavasti ensi vuonnakin pääsemme taas osallistumaan karnevaaleille!

Teksti: Jari Vatka

Kuvat:
- Jari Vatka 
- keihäskarnevaalit

 


 

 

 

Annin heittotekniikka on kohdillaan ...
Annin heittotekniikka on kohdillaan ...
... niin myös Eevin.
... niin myös Eevin.
Eevin ja Annin heittokisat ovat sujuneet tänä kesänä mallikkaasti.
Eevin ja Annin heittokisat ovat sujuneet tänä kesänä mallikkaasti.
Punttiklinikalla harjoiteltiin oikeita liikeratoja.
Punttiklinikalla harjoiteltiin oikeita liikeratoja.