Yhteisiä porrastreenejä vauhtilaisille ja valttilaisille Nahkialanvuoren kuntoportailla - Seuraava treeni su 3.11. klo 16

2.11.2019

- porrastreenit sunnuntaina 3.11. klo 16
- porrastreenit sunnuntaina 27.10. klo 14
- porrastreenit sunnuntaina 20.10. klo 16
- porrastreenit sunnuntaina 13.10. klo 14
- porrastreenit sunnuntaina 6.10. klo 16

Harjoituksista ilmoitetaan myös Vauhdin ja Valtin WhatsApp-ryhmissä.
Kokoontuminen portaiden alapäässä.
Tiedustelut: Tupu, puh. 040 821 0346, tuulikki.moisio(at)upm.com

Info

Porrastreeni on tarkoitettu tavoitteellisemmin harjoitteleville ja kilpaileville Vauhdin ja Valtin urheilijoille sekä urheilijoiden vanhemmille, ohjaajille, kahvakuularyhmälle jne.

Ei ilmoittautumisia, kokoontuminen portaiden juurella annettuun aikaan. Tule ajoissa paikalle!

Harjoituksen kesto 1 h. Säävaraus: rankkasateessa ei harjoitella, mutta pieni sade ei haittaa. Juomapullo mukaan, hanskat kannattaa myös olla.

Ohjaajaja ja tiedustelut: Tupu, puh. 040 821 0346

* * * * *

Nahkialanvuoren kuntoportaille valaistus

Kuntoportaille on asennettu valaistus. Valot palavat läpi yön, joten kuntoportaissa voi harjoitella myöhempäänkin illalla syksyllä.

Lisätietoja: Nahkialanvuoren Liikuntayhdistys (facebook)

* * * * *

Talvikauden harjoitusten aloitustempaus keskiviikkona 9.10. klo 17:30

Yhteinen harjoitus Nahkialan kuntoportailla ja niiden ympäristössä kaikille vauhtilaisille ja valttilaisille yleisurheilijoille, jotka aikovat osallistua talvikauden harjoituksiin eri ikäryhmissä, sekä huoltajille. Vetäjinä toimivat harjoitusryhmien ohjaajat.

Kaikki mukaan - samalla tutustut tuleviin harjoituskavereihisi molemmista seuroista sekä ohjaajiin ja saat alkuinfoa harjoituksista!

Kokoontuminen portaiden juurella. Tervetuloa mukaan myös uudet urheilijat!

Porrastreenaajia 20.10. Pieni sade ei treenaajia haitannut.