Vauhtilaisille seitsemän mitalisijaa Hippohalleista Tampereelta

27.1.2020

Lauantaina 18.1. osallistui yksitoista Toijalan Vauhdin yleisurheilijaa Tampereen Pyrinnön järjestämiin Hippohalleihin Tampereen Pirkkahallissa. Mitalisijoja kertyi vauhtilaisille seitsemän.

Vauhdin yleisurheilijat avasivat kilpailukautensa Hippohalleissa mainiosti. Julia Suolaniemi juoksi voittoon T11-sarjan 60 metrin aidoissa tuloksella 11,11, joka on T10-sarjan kärkitulos Suomessa. 60 metrin sileällä hän oli toinen ajalla 9,22. Alkuerissä syntyi ennätys 9,08.

T11-sarjan 60 metrin sileällä tuli myös pronssi Vauhdille, kun Milja Välläri juoksi loppukilpailussa lähelle ennätystään ajalla 9,36. 1000 metrin juoksussa Milja oli viides ajalla 4.13,21.

T11-sarjan 4×100 metrin viestijuoksussa Vauhdin tytöt juoksivat hopealle joukkueella Lilja Saarela, Jade Hukka, Julia Suolaniemi, Milja Välläri. Tyttöjen aika oli 62,60, joka jäi vain 17 sadasosaa Tampereen Pyrinnön voittajajoukkueen ajasta.

T13-sarjan 60 metrin juoksussa T12-sarjan Venla Mattila juoksi ennätyksensä 9,02 ollen juoksun 14:s. Omassa ikäluokassa aika oli neljänneksi paras.

T15-sarjan korkeushypyssä käytiin tiukka kilpailu voitosta. Voittajaksi selviytyi Vauhdin Maiju Autio ennätyksellään 157. Toiseksi sijoittui Tampereen Pyrinnön Iida Kujanpää samalla tuloksella. Maiju paransi viime vuoden virallista ennätystään huimat yhdeksän senttiä.

T15-sarjan korkeushypyssä Vauhdin panosta täydensi Jenni Laine neljännellä sijallaan. Saman sarjan kuulantyönnössä Jonna Uolamo oli loppukilpailun kuudes 9,03 kantaneella työnnöllä.

T15-sarjan 4×100 metrin juoksussa Vauhdin joukkue Jonna Uolamo, Ella Kokko, Jenni Laine ja Maiju Autio oli neljäs ajalla 56,83.

Toijalan Vauhdin ”miehet” nappasivat kaksi mitalia. M40-sarjan Teemu Salminen voitti korkeushypyn, ja P09-sarjan Niklas Hukka oli hienosti pronssilla 40 metrin juoksussa ajalla 7,16.

Kokonaistulokset Tilastopajassa >>>

T11-sarjan lähtökiihdytys. Milja Välläri radalla kolme ja Julia Suolaniemi radalla neljä.
Julia Suolaniemi (vas.) tuli hopealle ja Milja Välläri pronssille T11-sarjan 60 metrin juoksussa.