Amanda Lapinleimu ja Lauri Laasala pm-pronssille Nokialla pidetyissä yleisen sarjan pm-kilpailuissa

31.7.2020

Vauhdista osallistui seitsemän urheilijaa Nokialla pidettyihin yleisen sarjan piirinmestaruuskilpailuihin.

Naisten sarjassa Amanda Lapinleimu ylsi kahteen pronssimitaliin.  Lajeina olivat 100m ja 200m.  Sekä 200 metrillä että 100 metrin loppukilpailuissa syntyivät uudet henkilökohtaiset ennätykset.  Ajat olivat 12,64 ja 26,27. Noora Toivo hävisi vain kaksi sadasosaa Amandalle 200m juoksussa ollen juoksun neljäs ajalla 26,29.

Kolmas pronssimitali Vauhdille tuli miesten kuulantyönnöstä.  Lauri Laasala työnsi tuloksen 13,35, joka on seuran ennätys ja sama tulos kuin se, jonka hän työnsi hallikaudella Aikuisurheiluliiton SM-kilpailuissa. Teemu Salminen sijoittui kuudenneksi samassa kilpailussa.  Naisten kuulantyöntöön Vauhdista osallistui Hanna-Mari Heinonen. Sijoitus oli kymmenes ja tulos 8,07.

Joni Uolamo aloitti kilpailukautensa miesten seiväshypyssä tuloksella 4,10.  Sijoitukseksi tuli kuudes.  Pituushypyssä hänen tuloksensa oli 5,62 ja sijoitus kymmenes. Myös Niko Uolamo osallistui pituuskisaan parantaen ennätystään tulokseen 5,46.  Hänen sijoituksensa oli yhdestoista. Piirinmestaruuskilpailut olivat avoimet, joten myös piirin ulkopuoliset urheilijat saattoivat osallistua kilpailuun.