TOIJALAN VAUHDIN YLEISURHEILUHARJOITUKSET JA KORONATILANNE

9.1.2021

TOIJALAN VAUHDIN YLEISURHEILUHARJOITUKSET JA KORONATILANNE

Akaan kaupungin koronaohjeistuksen mukaisesti sisäliikuntatilat avataan alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaan 11.1. alkaen, mutta aluehallintoviraston max. 10 hengen rajoitus (ohjaaja mukaan lukien) on voimassa ainakin 17.1. saakka. Henkilörajoitus asettaa haasteita yleisurheiluharjoitusten pitämiselle normaaliin tapaan ja ryhmät jatkavat nyt alla olevan infon mukaisesti.

7-10-vuotiaat:

Harjoitukset eivät ala vielä 11.1. alkavalla viikolla. Selvitämme mahdollisuuksia jakaa juoksusuora- ja salivuoroja sekä ryhmä siten, että mahdollisimman moni urheilija pääsisi ainakin yhteen viikon harjoitukseen mukaan. Ryhmien ohjaajat ovat informoineet tästä urheilijoiden vanhempia 7.1. ja harjoitusten jatkumisesta viestitään uudelleen viikon 2 aikana.

10-13-vuotiaat:

Maanantain harjoitukset AYK:n salissa ovat tauolla niin kauan kunnes koronaohjeistuksien ryhmärajoitukset mahdollistavat 20 hengen kokoontumisen sisäliikuntatiloissa.

Torstain harjoitukset juoksusuoralla jatkuvat 14.1. alkaen. Ryhmä tullaan jakamaan kahteen 45 minuutin mittaiseen harjoitusvuoroon ja ryhmiin ilmoittaudutaan viimeistään harjoituksia edeltävänä päivänä. Ohjaajat ovat ohjeistaneet urheilijoita tästä käytännöstä.

14+ vuotiaat:

Ryhmän ohjaajat informoivat urheilijoita ja sopivat harjoituksista WhatsApp-viestillä.

Kahvakuularyhmä:

Ryhmä kokoontuu toistaiseksi vapaamuotoisesti ulkoliikunnan merkeissä sopien tästä WhatsAppin kautta.

Infoa päivitetään koronaohjeistuksien muuttuessa. Ohjaajat ovat yhteydessä urheilijoihin ja/tai heidän vanhempiinsa muutoksien tiimoilta.