Kahvakuulaharjoittelu

16.1.2012

 

VAUHDIN KAHVAKUULAHARJOITUKSET  MONARIN  JUOKSUSUORALLA

Yleisurheilijoiden harjoittelun monipuolistamiseksi  Toijalan Vauhti järjestää säännöllisten viikkoharjoitusten lisäksi erillisiä opetustuokioita ja harjoituksia eri lajeissa talvikaudella 2011-2012.

Kahvakuulaharjoituksiin ovat tervetulleita yli 11-vuotiaiden ryhmän harjoituksissa käyvät urheilijat, urheilijoiden vanhemmat sekä ohjaajat ja valmentajat.  Harjoitukset pidetään monarin juoksusuoralla, ja ne kestävät 1-1,5 tuntia.

Kahvakuulaharjoitusten tarkemmista ajankohdista ilmoitetaan mm. seurapalstalla ja Vauhdin kotisivuilla sekä harjoituksissa. Yleensä harjoitukset pidetään viikonloppuisin. Ohjaajina toimivat Tupu Moisio ja Anne-Mari Vintola, jotka ovat käyneet Varalan urheiluopiston kahvakuulakursseilla.

 

Vauhti on hankkinut jonkin verran kahvakuulia, mutta jos sinulla on oma kahvakuula, ota se mukaasi harjoitukseen, niin kuulat riittävät paremmin kaikille. Nuorimmille ja aloittelijoille sopii 4 kg:n kuula; iän ja kuntotason mukaan harjoittelua voi jatkaa 6 kg:n kuulalla ja siitä ylöspäin.

 

Ota harjoitukseen joustavat vaatteet, matalapohjaiset kengät ja juomapullo.

 

Lisätietoja lajista ja harjoituksista Tupulta, puh. 040 821 0346, tuulikki.moisio(at)upm.com

Liitteet