Julia, Ilona, Venla ja Arttu pm-mitaleille Ratinan sisulisähuipentumassa

26.7.2021

T11-sarjassa kilpaileva Julia Suolaniemi ylsi kolmeen kultamitaliin, joita täydensi yksi hopea.  Lauantaina hän otti selkeän erävoiton 60 metrin juoksussa ja säilytti sijoituksen vielä loppukilpailussakin ajalla 8,73.  Eroa toiseksi tulleeseen Nokian Urheilijoiden Iina Saranpäähän tuli 39 sadasosaa.  Sunnuntaina vuorossa oli loput kolme lajia eli 60 m aitajuoksu, pituushyppy ja kuulantyöntö. Aitajuoksussa ja pituushypyssä tuli voitot lukemilla 10,65 ja 4,42 ja kuulantyönnössä hopeaa  8,64 kantaneella työnnöllä.

Kahteen mitaliin ylsi T9-sarjan Ilona Rahkonen.  Hän voitti keihäänheiton tuloksella 17,24.  Pronssia hän juoksi 40 m juoksussa ajalla 6,98.  Kolmaskin mitali oli lähellä, sillä hän hyppäsi pituutta 3,57 jääden pronssimitalista 3 cm.

Loput mitalit vauhtilaisista saivat Venla Mattila ja Arttu Viljanen pitkän matkan juoksuista.  Venla oli T13-sarjan 1000m juoksussa kolmas ajalla 3.36,90 ja Arttu 2000m juoksussa ajalla 7.11,99.

Pisteille eli kymmenen parhaan joukkoon sijoittuivat T14-sarjan Laura Ratilainen 100 m juoksussa kuudennella sijalla, T10-sarjan Vilma Yli-Koivisto oli  korkeushypyssä seitsemäs ja T12-sarjan Jade Hukka keihäänheitossa kymmenes.