Eeles Landström Games sunnuntaina 14.6. - Tulokset & valokuvia

8.6.2020

Kiitokset kaikille kisoihin osallistuneille! Tulokset täällä >>>
Valokuvia täällä >>>

Kilpailuihin on ilmoittautunut lähes 100 urheilijaa - Tervetuloa kisailemaan helteiseen Akaaseen ! 


Aika: sunnuntai 14.6.2020 klo 12

Paikka: Akaan keskusurheilukenttä, Toijala

Ajo-ohjeet ja pysäköinti >>>

Aikataulu (Kilpailukalenteri) - Lopullinen aikataulu julkaistu la 13.6. klo 8:45.

Sarjat:

Miehet: 100m, 200m, 800m, 3000m, seiväs, pituus, kuula, keihäs
Naiset: 100m, 200m, 800m, 3000m, pituus, kuula, kiekko, keihäs
   
Kilpailunumeroita käytetään vain pitkillä juoksumatkoilla.

Ilmoittautumiset 12.6. mennessä: Kilpailukalenteri


Ilmoittautumismaksut:
10 €/laji, tilille Toijalan Vauhti FI1554720450095920, Akaan Seudun OP. Ota kuitti tai muu todiste maksusta mukaan. Jälki-ilmoittautuminen 20 €/laji.

Tiedustelut:
kari.uolamo(at)gmail.com, puh. 040 527 7360


OHJEITA KILPAILIJOILLE:

- koronatilanteesta johtuen muutokset ovat mahdollisia. Noudatamme valtioneuvoston päätöksiä ja SUL:n ohjeita kilpailujen turvallisessa järjestämisessä. Seuraa Vauhdin tiedotusta Kilpailukalenterissa ja kotisivuilla.

- suorituspaikoilla on kilpailujen järjestäjän toimesta käsidesiä, mutta omiakin saa käyttää.

- heittolajeissa kädet desinfioidaan ennen jokaista heittosuoritusta. Kuulantyönnössä jokainen kilpailija puhdistaa kuulan ennen harjoitus-/kilpailusuoritusta; paikalla on tarkoitukseen puhdistusainetta ja paperipyyhkeitä. Toimitsijat käyttävät suojahanskoja.

- lähtötelineiden käyttäjille on paikan päällä kertakäyttöhanskoja ja käsidesiä. Suosittelemme omien mukaan ottamista.

- urheilukentällä toimii kisakioski. Valikoimissa on kahvia/teetä, mehua, virvoitusjuomia, leivonnaisia, makeisia, täytettyjä ruisleipiä sekä sämpylöitä ja grillimakkaraa. Tuotteet myydään yksittäispakattuna.

- lämmittelyalueena toimii urheilukentän lisäksi mm. lähellä oleva entinen Turun radan pohja, jossa on tilaa lämmitellä väljästi. Kentän infotaululla on kartta sen sijainnista.

- vessat: katsomorakennuksessa on pienet vessat; kentän vastakkaisella puolella huoltorakennuksessa on tilavammat wc:t rakennuksen päädyssä ja pukuhuoneissa. SUL:n ohjeistuksen mukaan pukuhuoneet ja suihkut eivät ole käytössä (lukuun ottamatta vessoja). Virkistäytymään ja peseytymään pääsee esim. akaalaisilla uimarannoilla (kaupungin sivuilla ovat viime vuotiset tiedot aukioloista). Lähin uimaranta on Toijalan sataman uimaranta muutaman kilometrin päässä (ABC liikenneaseman risteyksestä ajetaan suoraan eteenpäin kaupungin suunnasta tultaessa).

- kesällä 2015 remontoitu kenttä. Katettu katsomo.
 

Eeles Landström on syntyjään Akaan Viialasta ja edusti kilpailu-urallaan mm. Toijalan Vauhtia. Hän saavutti seiväshypyssä mm. kaksi Euroopan mestaruutta ja pronssimitalin Rooman olympiakisoissa vuonna 1960. Eeles Landström Wikipediassa.


Tervetuloa!

TOIJALAN VAUHTI 

 

 Akaa - Suomen Hunajapääkaupunki >>>

 

 

Eeles Landströmin patsas paljastettiin Toijalan urheilukentällä pidetyssä kansanjuhlassa 9.8.2015. Ensimmäiset Eeleksen nimeä kantavat nimikkokisat pidettiin 11.6.2017 pitkän historian omaavien Kesän Kansallisten merkeissä.
Eeles Landströmin patsas paljastettiin Toijalan urheilukentällä pidetyssä kansanjuhlassa 9.8.2015. Ensimmäiset Eeleksen nimeä kantavat nimikkokisat pidettiin 11.6.2017 pitkän historian omaavien Kesän Kansallisten merkeissä.