Maksut

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu lähetetään kaikille edellisenä vuonna mukana olleille urheilijoille. Maksu menee Toijalan Vauhdin pääseuran tilille (FI40 5472 0440 0173 64). Maksu on kannatusmaksu. Maksulla maksetaan mm. kaupungin tilavuokria, SUL:n jäsenmaksu yms. kuluja.

Katso lisätietoja jäsenmaksusta jäsenmaksut -sivulta.

Toimintamaksu

Toimintamaksu menee yleisurheilujaoston tilille (FI15 5472 0450 0959 20), josta maksetaan urheilijoiden lisenssit, kilpailujen palkinnot, väline- ym. hankinnat ja osa kilpailu- ja valmennusmaksuista. Toimintamaksun suorittaneet saavat osallistua ilmaiseksi Vauhdin järjestämiin SUL:lta anottuihin kilpailuihin sekä seuraotteluihin ja HämSYn pm-kilpailuihin.

Talvikausi (7-15v)

15.10.-10.4. harjoitukset kaksi kertaa viikossa + maastojuoksut keväällä.

Maksu 60 euroa.

Kesäkausi (7-15v)

20.5.-30.9. harjoitukset ja viikkokilpailut, tasoituskilpailut ja mestaruusottelut.

Maksu 50 euroa, jos huoltaja osallistuu vähintään kahteen viralliseen kilpailuun avustajaksi.

Maksu 100 euroa, jos ei osallistu avustajana Vauhdin virallisiin kilpailuihin.

Kesäkausi (4-6v)

20.5.-30.9. harjoitukset, viikkokilpailut ja tasoituskilpailut.

Maksu 30 euroa, jos huoltaja osallistuu vähintään yhteen viralliseen kilpailuun avustajaksi.

Maksu 50 euroa, jos ei osallistu avustajana Vauhdin virallisiin kilpailuihin.

Vauhdin virallisiin kilpailuihin ilmoittaudutaan samalla kun urheilija ilmoitetaan kesän toimintaan.