Kahvakuulaharjoitukset

Vauhdin kahvakuulatreenit pidetään talvikaudella 2018-2019 seuraavasti:

Maanantaisin 
- Sontulan koulun liikuntasali klo 18-19  (ryhmä täysi)

Torstaisin 
- Akaanportin liikuntatila (ABC:n vieressä, Kirkonkylän koulun rakennuksessa) klo 18-19


Harjoitukset on tarkoitettu n. 11-vuotiaille ja sitä vanhemmille yleisurheilijoille sekä urheilijoiden vanhemmille, ohjaajille ja kaikille lajista kiinnostuneille vauhtilaisille. Tule paikalle ajoissa! Voit osallistua joko toiseen treeniin tai molempiin.

Harjoitukset sisältyvät Vauhdin jäsenmaksuun/toimintamaksuun.

Kahvakuulat - Vauhdilla on kahvakuulia, joita aktiivisesti harjoituksissa käyvät voivat kuljettaa mukanaan. Ohjaajalla on muutamia ylimääräisiä kuulia uusille tai satunnaisille kävijöille. Jos sinulla on omia kuulia, ota ne mukaan, niin kuulat riittävät paremmin kaikille.

Muut varusteet: sisäjalkineet (tai sukkasillaan), vesipullo, "hikirätti"; torstain harjoituksiin tarvitset myös oman jumppamaton.

Harjoituksista ilmoitetaan kahvakuulailijoiden WhatsApp-ryhmässä. Jos haluat tulla mukaan treeneihin, ilmoita Tupulle puhelinnumerosi, niin lisätään sinut ryhmään.
 

Tervetuloa mukaan myös uudet kahvakuulailijat!


Ohjaaja: Tupu, puh. 040 821 0346, tuulikki.moisio(at)upm.com.

* * * * * 

Harjoitus koostuu alkulämmittelystä, erityyppisistä harjoitusosioista (intervallit, kuntopiirit jne.) sekä venyttelystä. Joskus harjoitus päätetään pieneen rentoutushetkeen. Harjoittelu tapahtuu musiikin säestyksellä, kuitenkin omaan tahtiin liikkeitä tehden ja itselle sopivan painoisilla kuulilla.

Kahvakuulaharjoittelu kehittää monipuolisesti lihaskuntoa, kestävyyttä, kehon hallintaa, tasapainoa ja liikkuvuutta.